hostop.hu

logo_white
  1. Kezdőlap
  2. /
  3. Hőstop® függöny
  4. /
  5. Tejhűtőre szalagfüggöny
Keresés

TERMÉKEINK

HŐSTOP FÜGGÖNY

TEJHŰTŐRE SZALAGFÜGGÖNY

E-mail
Nyomtatás

A hűtőgépgyártó cégek prospektusában megtalálható, hogy az előírt hűtési tartományt 25°C külső hőmérséklet és 60%-os páratartalom mellet képes a hűtő elérni. A melegebb nyári napokon nagyon sok élelmiszerüzletben a hőmérséklet jóval 25°C felett van. A valós környezetben (és nem a tesztkörülmények között) használt hűtőbútorokban nagyon nehéz az előírt tárolási hőmérsékletet elérni, hacsak nem megy folyamatosan a hűtő aggregátora. Ez viszont egy ördögi kört eredményez, mert a folyamatos hűtés miatt az aggregátor hőt termel, a bolt levegője tovább melegszik és a hűtő képtelen elérni a kívánt hőfokot.
Ennek a folyamatnak a megállításában játszik jelentős szerepet a tejhűtő nyílására szerelt Hőstop® függöny.
Használatával megakadályozható, hogy a hűtő által előállított hideg levegő összekeveredjen a külső meleg levegővel. Így akár 6-10°C-kal is csökkenhet a hőmérséklet, mint függönyhasználat nélkül.
Ez jelentős 30-50%-os energiamegtakarítást eredményez és egy nyári szezon alatt megtérül a beruházási költség!

Fontosabb tulajdonságok:
• Energiamegtakarítás: a hűtő nyílásán hőszigetelést képez.
• Áruvédelem: Segít az előírt árutárolási hőmérséklet megtartásában, ezáltal az áru sem megy tönkre a ráírt minőség megőrzési idő lejárta előtt.
• Aggregát élettartamának növelése: A hűtő a nyári melegben képes elérni az előírt üzemhőmérsékletet, az aggregát időnként ki tud kapcsolni, nem üzemel folyamatosan, ezáltal nő az élettartama.

Felmérőlapunk segítségével mérje meg tejhűtőjének lezárandó nyílását, majd küldje el ajánlatkérését, és mi elkészítjük személyre szabott árajánlatát!

KÉPGALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

error: A tartalom védett !!