hostop.hu

logo_white
  1. Kezdőlap
  2. /
  3. Hőstop® függöny
  4. /
  5. Kiszolgálópultra függöny
Keresés

TERMÉKEINK

HŐSTOP FÜGGÖNY

Kiszolgálópultra függöny

E-mail
Nyomtatás

A kiszolgálópultokban tárolt felvágottak és nyers húsok rendkívüli módon vonzzák a boltba betévedt legyeket és bogarakat. A pultba szállt rovarokat természetesen a vevők azonnal észreveszik, ha pedig az eladó elkezdi a pultból hessegetni, akkor az még feltűnőbb és kellemetlenebb látvány.
A hűtőgépek 25°C külső hőmérséklet és 60%-os páratartalom mellet képesek az előírt hűtési hőmérsékletet előállítani. A nyári melegben sok boltban a hőmérséklet meghaladja a 25°C-ot, ezért a pultok csak nehezen vagy nem tudják biztosítani az előírt tárolási hőmérsékletet.
A pult nyílásának Hőstop® függöny lezárásával nemcsak a rovarokat tudja távol tartani, hanem még energiát is spórolhat.

Fontosabb tulajdonságok:
• Energiamegtakarítás: a hűtő nyílásán hőszigetelést képez.
• Áruvédelem: Segít az előírt árutárolási hőmérséklet megtartásában, ezáltal az áru sem megy tönkre a ráírt minőség megőrzési idő lejárta előtt.
• Rovarvédelem: A nyílás takarásával elzárja a berepülő rovarok útját.
• Aggregát élettartamának növelése: A hűtő a nyári melegben képes elérni az előírt üzemhőmérsékletet, az aggregát időnként ki tud kapcsolni, nem üzemel folyamatosan, ezáltal nő az élettartama.

Felmérőlapunk segítségével mérje meg kiszolgálópultjának lezárandó nyílását, majd küldje el ajánlatkérését, és mi elkészítjük személyre szabott árajánlatát!

KÉPGALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

error: A tartalom védett !!