hostop.hu

logo_white
  1. Kezdőlap
  2. /
  3. Hőstop® függöny
  4. /
  5. Medence kiúszóra függöny
Keresés

TERMÉKEINK

HŐSTOP FÜGGÖNY

Medence kiúszóra függöny

E-mail
Nyomtatás

Számos gyógyfürdőnél és wellness szállodánál található olyan medence kialakítás, ahol a fűtött épületből egy kiúszó nyíláson keresztül a medence kültéri részére lehet kijutni. Főként a téli szezonban érezhető, hogy ezen a kicsi medencekiúszón milyen intenzíven áramlik be a hideg levegő. A medence kiúszó nyílására szerelt Hőstop® PVC függöny jelentősen meggátolja a huzatot. Csökkenti a fűtési költséget és a fürdőzőknek nagyobb komfortérzetet biztosít. Színes szalagokkal (elsősorban átlátszó kék vagy sárga) vidámmá varázsolható a nyílás, míg a rozsdamentes felfüggesztés hosszú távú használhatóságot biztosít.

Fontosabb tulajdonságok:
• Megakadályozza a külső és belső medence közötti áthaladáskor a nyíláson beáramló hideg levegő bejutását a a belső fürdőtérbe.
• A legömbölyített szalagszélek nem okoznak sérülést áthaladáskor.
• A rozsdamentes felfüggesztés a gyógyfürdők vizében lévő vegyi összetételnek is ellenáll.
• A teljesen átlátszó szalagokon kívül a víz színéhez hasonló átlátszó ké vagy a gyógyfürdőkbe átlátszó citrom színt is lehet választani.

Felmérőlapunk segítségével mérje meg a lezárandó nyílást, majd küldje el ajánlatkérését, és mi elkészítjük személyre szabott árajánlatát!

KÉPGALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

error: A tartalom védett !!