hostop.hu

logo_white
  1. Kezdőlap
  2. /
  3. Szolgáltatásaink
Keresés

TERMÉKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szaktanácsadás

Cégünk munkatársai folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy szakértelmükkel mindig a legújabb és legjobb megoldásokat ajánlhassák a kívánt feladathoz.

Helyszíni felmérés

Az egyszerűbb ajtók, kapuk és hűtőnyílások a termékeknél lévő felmérőlapok alapján könnyen megmérhetők. Amennyiben segítségre van szüksége, kollégáinkkal leegyeztetheti a kérdéseit vagy a helyszíni felméréshez szükséges további teendőket!

Kiszállítás

Az elkészült függönyök – mérettől függetlenül – könnyedén szállíthatók akár egy személyautóban is. Ha nem tud eljönni a kész termékért, akkor belföldön futár partnerünk segítségével is el tudjuk juttatni a kívánt címre. Külföldi szállításhoz, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Szerelés

Minden függönyünk egyszerűen és könnyedén felszerelhető, ebben nyújt segítséget az adott termékhez mellékelt felszerelési útmutatónk is. Természetesen lehetőség van a függöny vagy lengőajtó helyszíni szereléssel együtt történő rendelésére is. Ebben az esetben a további egyeztetés végett, kérem keresse vevőszolgálatunkat.

Javítás

Már meglévő, sérült függönyök vagy lengőajtók túlnyomó részének javítását vállaljuk. A részletekkel kapcsolatban, kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

error: A tartalom védett !!