hostop.hu

logo_white
Keresés

TERMÉKEINK

Hegesztő és védőfüggöny

Hegesztőfüggöny

E-mail
Nyomtatás

A hegesztési munkafolyamatok során számos káros sugárzások keletkezik, pl. infravörös és ultraibolya sugárzás, amik súlyosan károsítják a szemet. Közvetlenül a hegesztést végző személyt a hegesztéshez kifejlesztett különböző munkavédelmi fejpajzsok és ruhák védik.
Azonban szükség van közelben dolgozók munkavédelmére is. Ehhez különböző méretű munkaállomások kiépítésére van szükség, melyek kialakításához az egyik legegyszerűbb megoldás a hegesztő- és védő függönyökkel leszeparált munkaterület.
A szalagok és ponyvák színválasztéka segít a különböző munkaterületek legmegfelelőbb elkészítéséhez.
Abban az esetben, ha szükség van a betekintés engedéséhez, akkor átlátszó vörös, zöld vagy bronz színű leválasztást lehet készíteni. Amennyiben egy jobb fényzárást biztosító hegesztőbox kialakítására van szükség, akkor a matt sötétzöld színű anyagból készülő függöny biztosítja a megfelelő védelmet.
A védőfüggöny lezárással megakadályozható a forgácsolási és köszörülési munkafolyamat alatt keletkező szikrák és forgácsok szétszóródása.
A hegesztő függöny felszerelhető fix tartószerkezetre vagy mobilkertre is.

Fontosabb tulajdonságok:
• Egészségvédelem: Munkatársak védelme a káros sugaraktól és a huzattól.
• Zajvédelem: A függöny típusától függően akár 25-35 dB-el csökkenthető a zajhatás.

Felmérőlapunk segítségével mérje meg a lezárandó munkaterületet, majd küldje el ajánlatkérését, és mi elkészítjük személyre szabott árajánlatát!

KÉPGALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS

error: A tartalom védett !!