2020. január 28. kedd

 

Hőstop vevőelégedettségi garanciáink

   100% Pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk, hogy sokszor kell olyan döntést hozni, amelyben nem vagyunk teljesen biztosak. Mi garanciát vállalunk arra, hogy meggyőződhessen a Hőstop® függöny által nyújtott előnyökről. Nem kell aggódnia, amennyiben termékünk nem teljesíti az Ön által elvárt védelmet, akkor 30 napon belül visszavesszük és visszafizetjük az árát.

  5 év Termékgarancia

Termékeinket kizárólag első osztályú alapanyagokból készítjük, melyek mindenben megfelelnek a mindenkori Európai Uniós irányelveknek és a magyarországi jogszabályoknak!
Így tudjuk biztosítani a Magyarországon egyedülálló 5 éves termékgaranciát.

  3 napos Gyártási határidő

Állandó raktárkészletünkön a standard szalagokon kívül speciális szalagok is vannak (pl. hegesztő, antisztatikus, rovarriasztó, antibakteriális, élelmiszeripari stb.). Ezért tudjuk vállalni a Hőstop® függönyök és lengőajtók 3 napos gyártási határidejét. 

  Használt függöny visszavásárlás

Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért nagy erőfeszítéseket teszünk annak megóvására. A Hőstop® termékeinket nagymértékben újrafelhasználható anyagokból készítjük, ezért az elhasználódott PVC és fém alkatrészeket újrahasznosítás céljából visszavesszük.


Bővebb részletekkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

FEL

>Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.