2019. június 16. vasárnap

 

Energiatakarékos megoldás a PVC függöny

A PVC (polivinil-klorid) kiváló tulajdonságai miatt széles körben felhasználható. Környezetbarát alapanyag, amely amellett, hogy könnyen és gyorsan előállítható, és gazdaságos, még újrahasznosítható is. A PVC granulátummá alakított formáját 7-szeresen fel lehet még a későbbiekben használni. A PVC-ből készült termékek tisztítása kevesebb tisztítószert igényel, ezáltal a környezetszennyezés is csökken a használatuk során. Számos előnyüknek köszönhető, hogy ipari függönyök (hőfüggönyök, thermofüggönyök) is készülnek belőle. A hőfüggönyök így rendelkeznek minden olyan kiváló tulajdonsággal, mellyel maga a PVC is.

 

Legfontosabb sajátossága a hőszigetelő képessége, melynek segítségével jelentősen csökkenthető a fűtésre szánt kiadás. A PVC szalagból álló hőfüggönyök éppen ezért tökéletes megoldást jelentenek arra az esetre, ha a rezsiköltségen szeretnénk takarékoskodni. Az ajtók folyamatos nyitása és zárása miatt nem marad bent a meleg levegő, hanem kiszökik. Ezzel hidegebb lesz a helyiség, ami automatikusan maga után vonja azt, hogy többet kell fűteni.

Azonban nem csak az ajtókra szerelt függönyökkel tudunk energiát megtakarítani, hiszen a hőfüggöny máshol is elhelyezhető. Remek megoldást nyújt hűtő -autókon és -kamrákon, csemegepulton, tej- és mélyhűtőkön is. Ezeknél az eszközöknél a hideg levegő “helyén maradását” biztosítja, ami szintén energiahatékonyságot eredményez. A hőfüggöny felhelyezése tehát legyen szó ajtókról, kapukról, hűtőkről minden esetben előnyhöz juttatja használóját.

Egyedi kialakítás révén kialakítás az ügyfél igényeihez maximálisan igazítható.

FEL

>Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.