2019. november 18. hétfő

 

A PVC (polivinil-klorid) kiváló tulajdonságai miatt széles körben felhasználható. Környezetbarát alapanyag, amely amellett, hogy könnyen és gyorsan előállítható, és gazdaságos, még újrahasznosítható is. A PVC granulátummá alakított formáját 7-szeresen fel lehet még a későbbiekben használni. A PVC-ből készült termékek tisztítása kevesebb tisztítószert igényel, ezáltal a környezetszennyezés is csökken a használatuk során. Számos előnyüknek köszönhető, hogy ipari függönyök (hőfüggönyök, thermofüggönyök) is készülnek belőle. A hőfüggönyök így rendelkeznek minden olyan kiváló tulajdonsággal, mellyel maga a PVC is.

Bővebben

A hőfüggöny nevéből adódóan kiváló opciót jelent, ha hőszigetelésben gondolkodunk. Emellett azonban számos előnye van még, ami a javára szolgál. Az ipari függönyök népszerűsége széles körű felhasználásában is rejlik. Teherkapukon át egészen az istálló ajtókig elhelyezhetőek és több területen biztosítanak elsőbbséget használóinak:

Bővebben

A hőfüggöny elsődleges funkciója nevéből adódóan a hőszigetelés. Ezt a tulajdonságát mélyhűtőkön alkalmazva is kiválóan kamatoztatja. A hűtőpultok és a benne lévő termékek ideális hőmérsékletét kialakítása több szempontból is fontos. Egyrészt a hűtött termékek minőségének megőrzésére alkalmas, másfelől pedig bent tartja a hideget, nem szökik el az energia. Napjainkban is a legtöbb élelmiszerboltban találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy a mélyhűtők területén hidegebb a levegő. Ez az energiakiáramlás amellett, hogy pluszköltségeket ró fel, energiapazarlás is egyben. A mélyhűtő hőfüggöny használatával mindez elkerülhető.

Bővebben

A PVC függöny multifunkcionális használata lehetőséget teremt a hegesztési folyamatok megfelelő elkülönítésére és lezárására is. Ez a hasznos és biztonságos hegesztőfüggöny biztosítja a dolgozók és környezetük számára az optimális munkavédelmet. A hegesztés során keletkezett ártó hatások ellen véd, kifejezetten védi a szem egészségét. A káros ultraibolya, kék és infravörös fény ellen hatékony megoldást nyújt. Habár a PVC függönyök eredetileg átlátszó kivitelben készülnek, hegesztőfüggöny esetén választható zöld, matt sötétzöld, piros és bronz színű is.

Bővebben
FEL

>Ez a webhely cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.